Briljante nieuwe puzzels in The Room Three

Rutger Otto
8 november 2015, 13:29
2 min leestijd
Briljante nieuwe puzzels in The Room Three
The Room Three

The Room Three

€ 4,99

Reviewscore

8

The Room mag inmiddels gerust één van de beste puzzelseries op iOS genoemd worden. Het nieuwste deel haalt weer alles uit de iPhone of iPad.

Lees verder na de advertentie.

Mysterieuze puzzelgame

The Room Three is wederom een mysterieus verhaal met lastige puzzels. Dit keer begin je in een treincoupé die je helemaal voor jezelf hebt. Een duister figuur genaamd The Craftsman lokt je naar een eiland waar je een serie aan puzzels moet oplossen om een mysterie te ontrafelen.

Dat begint vrij gemakkelijk, maar wordt al snel lastiger en lastiger. De game is, net als zijn voorgangers, opgedeeld in verschillende hoofdstukken en secties. Bij het oplossen van puzzels wordt vrij veel van de speler verwacht; van logisch nadenken, slimheid tot het werken met wiskunde en word je getest op het gebruiken van mechanieken.

Mooi gemaakt

Dankzij het gebruik van multitouch wordt er door de makers een nieuwe manier van spelen aan The Room Three toegevoegd. Zo probeer je als speler meerdere bewegingen om een puzzel op te lossen. Objecten zijn te draaien, je ontgrendelt een koffer door twee sloten gelijktijdig weg te schuiven en door te pinchen kun je ook in- en uitzoomen voor een beter zicht.

Daarbij komt dat The Room Three schitterend is op iOS. Dat komt niet alleen door het audiodesign, maar ook door hoe het eruit ziet. The Room oogt realistischer dan ooit en de objecten zijn enorm scherp op het retina-scherm van je iPhone of iPad. Het daagt je uit om goed rond te kijken en alles proberen vast te pakken.

The Room Three downloaden

De kans is groot dat je al eens een van de eerdere delen hebt gespeeld. Als dat zo is weet je ongeveer wat je kan verwachten, maar dan weer een stukje mooier en beter. Geen probleem als je The Room nooit eerder gespeeld hebt, er staat je een geweldig puzzelspel te wachten. The Room Three kost 4,99 euro, waarna je geen in-app aankopen meer treft. Oudere versies zijn goedkoper.

The Room Three

Fireproof Studios Limited

€ 4,99 via App Store

The Room Three
The Room Three
The Room Three
The Room Three
The Room Three
The Room Three
The Room Three
The Room Three
The Room Three
The Room Three
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu