Kom voor Pinkpop in de stemming met de Rolling Stones app!
Wouter Nijsen

Proficiat! Je gaat – als het goed is – naar één van de meest legendarische rockbands ooit: The Rolling Stones. Het was even zwoegen in de digitale wachtrij, maar je hebt je kaartjes in handen. Kom alvast in de stemming met hun officiële app voor iOS!

Dat de inmiddels vijftig jaar oude rockband nog altijd springlevend is, bewijzen ze door met hun tijd mee te gaan. In de officiële The Rolling Stones app staat alles wat je wilt weten over jouw favoriete rockband. Zo staat er wanneer de band op tournee gaat, zijn er exclusieve videobeelden te raadplegen en kun je kennismaken met andere Stones-fans in Nederland en daarbuiten.

De Britse bandleden zijn zelf ook actief in de app. Via de Fan Wall kun jij met Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts contact leggen. De app bevat verder exclusieve content van interviews en concerten van de band die nog niet eerder te zien zijn geweest.

Exclusieve content in The Rolling Stones app

the rolling stones appDe rockers schoten die filmpjes speciaal voor deze app. Voor die exclusieve content moet de gebruiker wel betalen. Natuurlijk geldt dat ook voor de merchandise-artikelen en voor de muziek, die via de app kan worden beluisterd en aangeschaft kan worden via iTunes.

Naast de exclusieve content bevat The Rolling Stones app een nieuwssectie waar het laatste nieuws over de band kan worden gevolgd, onder andere via tweets van de bandleden zelf. Zo kwam op die manier het nieuws naar buiten dat ze op Pinkpop zouden optreden.

Geruchten doen de ronde dat festivalgangers in Landgraaf zelf de setlist van The Rolling Stones mogen gaan samenstellen. Dat nieuws zal vast eerst via de app naar buiten treden. Dus wacht niet langer en kom in de stemming met deze officiële app!


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.