Laat Dwayne Johnson je wakker maken met The Rock Clock

Redactie
3 mei 2016, 15:43
2 min leestijd
Laat Dwayne Johnson je wakker maken met The Rock Clock

Dwayne Johnson, beter bekend als ‘The Rock’, brengt met The Rock Clock zijn eigen wekker-app uit in de App Store. De app blijkt net zo onvermoeibaar als onze gespierde held zelf.

Lees verder na de advertentie.

The Rock Clock

De razend populaire worstelaar en bekend acteur is niet zomaar zo enorm succesvol en gespierd geworden. Naast veel hard werk verzetten is Dwayne Johnson ook door veel discipline de reus geworden die hij vandaag de dag is. De acteur vindt het hoog tijd om gewone stervelingen te helpen met dat laatste.

Met The Rock Clock krijgt Dwayne jou in rap tempo het bed uit. Dat houdt in dat er géén snooze-knop beschikbaar is in deze keiharde wekker-app. De advertentievrije app vraagt allereerst aan jou om een doel te stellen. Daar bedoelt The Rock Clock niet de tijd mee, maar andere doelstellingen zoals afvallen, gespierder worden, of promotie op het werk verdienen.

Wanneer je jouw project hebt omschreven, stel je een datum in waarop je het doel bereikt moet hebben. Daarna vraagt The Rock Clock om de wekker in te stellen. Er zijn in totaal 25 geluiden te kiezen waarin The Rock zelf meespeelt. Voor de echte die-hard is er bijvoorbeeld een onvermoeibare kettingzaag om je op gang te krijgen ‘s ochtends vroeg. Wil je het iets rustiger aandoen, dan kun je voor het ‘classic alarm’ kiezen, waarbij The Rock je letterlijk wakker ‘beest’.

Dwayne begeleidt jou

Naast de humoristische wekkergeluiden is Dwayne Johnson erg betrokken bij de app. Hij komt regelmatig met motiverende video’s voorbij in de app. Wanneer hij precies langskomt maakt hij nooit bekend, dus wees gewaarschuwd.

Wil je voelen hoe het leven van The Rock meebeleven, dan heb je geluk: in de app kun je de wekker instellen op dezelfde tijd als Dwayne Johnson. Hij koppelt zijn eigen tijd namelijk met die van de app. Let er wel op dat hij een echt ochtendmens is. Zo staat de wekker voor morgen ingesteld op 4:45.

The Rock Clock downloaden

The Rock Clock is gratis te downloaden in de App Store. De app weegt 72MB en werkt op iOS 8.2 of hoger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu