Bouw je eigen robot in The Robot Factory, de gratis App van de Week

Lars Paijmans
2 juni 2017, 19:11
1 min leestijd
Bouw je eigen robot in The Robot Factory, de gratis App van de Week
De Robotfabriek van Tinybop

De Robotfabriek van Tinybop

€ 2,99

Reviewscore

7

Heb jij altijd al zelf een robot willen maken? Dan komt The Robot Factory als geroepen. De app is een week lang gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

The Robot Factory: bouw je gratis robot

In Apples nieuwste gratis App van de Week stel je namelijk schroefje voor schroefje je eigen robot samen. Hierbij heb je de keuze uit talloze armen, benen, raketten en zwaarder geschut.

Hierbij is bewust ruimte vrijgehouden om je creativiteit de vrije loop te laten. Zo kun je de kleur van ieder onderdeel aanpassen, en er wordt je geen limiet opgelegd. Als jij een robotspin met twee hoofden wil bouwen, dan kan dat in The Robot Factory (of De Robotfabriek).

The Robot Factory

Daarna is het wel extra leuk om te controleren hoe goed je creatie het doet. Met een druk op de knop neem je de robot mee voor een testrit en wordt direct duidelijk hoe technisch je mechanische maatje in elkaar zit.

Op de iPhone, iPad en Apple TV

Het toffe aan deze App van de Week is dat je hem zowel op de iPhone, iPad als Apple TV kunt spelen. Daarnaast is het spel leuk voor volwassenen, maar richt het zich eigenlijk op de jongere gamers onder ons. Met duidelijke icoontjes en weinig tekst kunnen zij ook gemakkelijk uit de voeten in dit robot-laboratorium.

Iedere week zet Apple een nieuwe app in het zonnetje als gratis App van de Week. Soms is dit een educatieve app, een game of een praktische dienst. Je hebt tot volgende week donderdag om The Robot Factory gratis te downloaden. Daarna kost het spel 3,99 euro.

Download The Robot Factory in de App Store (gratis)

De Robotfabriek van Tinybop

Tinybop Inc.

€ 2,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen