Placeholder
Redactie
</p>

Zoals je misschien wel weet was er een paar maanden geleden een iPhone Dev Camp in Amsterdam. Tijdens dit event maakten veel ontwikkelaars een begin aan een nieuw idee voor een applicatie. Zo ook de mannen van The Next Web.

Ze begonnen aan een applicatie die tips weergeeft over de iPhone, en hoe je ermee omgaat. De resultaten van de event waren tot voor kort nog niet te vinden in de App Store, maar daar kwam dit weekend verandering in.

</p>

iTips verscheen in de App Store. De applicatie doet nog steeds wat het oorspronkelijke idee was, tips over de iPhone weergeven. In de applicatie staan nu iets meer dan 100 tips, maar door simpele updates kan dit veel meer worden. Dit handige hulpje voor de beginnende iPhone gebruiker kost 79 cent.

Zoals ze zelf al zeggen: “The first App any iPhone owner should get!

iTips is nu te vinden in de Apple App Store

[ad#jan]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • robert

  leuke app voor de beginner, maar jammer dat hij geld moet kosten. Er staan slechts simpele tips in. misschien ben ik al te ervaren en heeft de beginnende gebruiker er wel veel baad bij.

 • Jan

  Ik denk ook dat als je regelmatig iphoned.nl leest, dat je dit niet meer nodig zal hebben. Dit is echt voor de voor de beginnende gebruikers idd. jan’

 • CCK

  Leuke, tiny app! Niet heel veel nieuws onder de zon qua tips, maar voor die 79 eurocent hoef je het ook niet te laten, toch.

 • Siroj

  Hmm.. Die tip van die screenshot was mij anders nog niet bekend hoor!

 • @Siroj
  Ik denk dat veel mensen dit hebben, dingen dat ze zeggen: “eej, dat wist ik nog niet!”
  Voor erg ervaren gebruikers zal er weinig zijn, maar voor de normale of beginnende gebruiker zeker leuk om eens naar te kijken. Zoals al gezegd wordt, voor de prijs hoef je het niet te laten.

 • Pingback: Mobile Dev Camp Amsterdam sfeerimpressie | iPhoned.nl()