De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Puzzelgame The Mesh is gratis App van de Week

Redactie
12 februari 2016, 12:49
2 min leestijd
Puzzelgame The Mesh is gratis App van de Week
The Mesh

The Mesh

€ 1,99

Reviewscore

8

Apple heeft deze week de game ‘The Mesh’ uitgeroepen tot de gratis App van de Week. The Mesh is een verrassend originele puzzelgame die je hersenen flink aan het werk zet.

Lees verder na de advertentie.

Hoe het werkt

De game bestaat uit een grote puzzel waar meerdere getallen in verwerkt zitten. Deze getallen zijn verdeeld over meerdere tegels. In het midden van de puzzel wordt aangegeven welk getal je over moet houden. Dit bereik je door ze bij elkaar op te tellen wanneer de getallen dezelfde kleur hebben, of juist af te trekken wanneer ze verschillen in kleur. Het veranderen van kleur doe je door twee keer op een getal te tikken. Als je enkele getallen overhoudt aan het einde, wordt de totaalsom hiervan afgetrokken van het totale aantal tegels dat beschikbaar is in het volgende level. En dat maakt het er zeker niet makkelijker op.

Breinbreker

Het spel leidt je in met een tutorial. Een tip is om bij deze tutorial goed op te letten, want in het spel wordt het er niet makkelijker op. Alhoewel de eerste levels nog redelijk te doen zijn, wordt The Mesh na een paar levels bijzonder moeilijk door de toevoeging van de vermenigvuldigings- en deelfactor. Buiten het toepassen van het ‘normale’ rekenen zijn er af en toe ook speciale tegels te vinden in de puzzels. Denk bijvoorbeeld aan tegeltjes waarvan het getal na verloop van tijd verandert. Ook zijn er speciale levels met tijdsdruk inbegrepen. Als je het spel zonder tijdsdruk wilt spelen, kun je de Zen-modus inschakelen.

The Mesh is een originele puzzelgame met een mooie vormgeving en voldoende uitdaging om je lange tijd bezig te houden. Ook de toevoeging van enkele speciale levels zorgt ervoor dat het spel je hersenen flink aan het werk zet om de puzzel te kraken. Een klein minpunt is dat de functie van enkele speciale tegeltjes beter uitgelegd had mogen worden. Gelukkig wordt dit duidelijker naarmate je het spel vaker speelt.

The Mesh gratis downloaden

The Mesh is tot en met volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 97,7MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of nieuwer.

The Mesh

Creatiu Lab

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

The Mesh
The Mesh
The Mesh
The Mesh
The Mesh
The Mesh
The Mesh
The Mesh
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu