‘The Heist’ wordt elke seconde verkocht
Redactie

Het spannende puzzelspel ‘The Heist’ is mateloos populair onder de iOS-gebruikers. Op dit moment staat de applicatie op nummer één in de Nederlandse App Store. De ontwikkelaars hebben laten weten dat de applicatie op dit moment minimaal één keer per seconde wordt gedownload. Zeer veel mensen zijn nu dus de kluis op hun iDevice aan het kraken.

The Heist

The Heist is een applicatie waarbij je een kluis moet openen. Voordat je bij de inhoud van de kluis kan komen, moet je vier beveiligingsniveaus uitschakelen. Dit doe je door lastige puzzels op te lossen. Als je eenmaal de kluis weet te openen, krijg je een écht spel. Dit spel kost normaal $9,99 als je deze aanschaft in de winkel.

Vooral de telefoontjes van je opdrachtgever blijkt aan te slaan bij de gebruikers. Dit geeft het spel een sfeer die we nog niet eerder zijn tegengekomen. Je hebt hierdoor echt het gevoel dat je met een missie bezig bent. Het is te hopen dat de ontwikkelaars dit concept verder uitwerken, en snel een nieuwe applicatie in de App Store zetten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.