Knok als beestachtige baas van een bedrijf in The Executive

8 juli 2015, 15:58
2 min leestijd
Knok als beestachtige baas van een bedrijf in The Executive
The Executive

The Executive

€ 2,99

Reviewscore

8

In The Executive speel je een topman die rustig geniet van zijn kopje koffie bij de snoepautomaat, tot zijn collega verandert in een weerwolf en jij je een baan vecht door beesten.

Lees verder na de advertentie.

Een pak slaag

Als hoge pief van een bedrijf ben je strak in pak gekleed, wat er cool uitziet als je weerwolven neerslaat. Als je monsters dan toch klappen moet geven, dan maar goed gekleed.

In de eerste momenten van de game leer je verschillende opties om te vechten, zoals een hoge slag en een lage trap. Dat doe je door op de monsters te tikken. Omdat de tegenstanders ook terug slaan, leer je eveneens hoe je aanvallen afweert door ingedrukt te houden op ‘The Executive’.

Als je even geen monsters aan het verslaan bent, moet je ze ontwijken. Er komen klauwen door de vloer en als je een muur tegenkomt moet je er doorheen. Dit soort acties voer je uit door middel van Quick Time Events. Dat betekent dat je snel in de richting moet vegen die in beeld wordt getoond.

The Executive - Trailer

Snel spelplezier

The Executive werkt met levels, je bent dus niet oneindig met de game bezig. Na elk level word je beoordeeld op verschillende thema’s, waaronder de tijd (hoe sneller hoe beter) en je stunts. Heb je mooie moves uit de kast getrokken, dan loont dat met een hogere letter. A+ is de hoogste score. Omdat de levels niet al te lang duren, nodigt het spel uit om je score te verbeteren.

Tijdens het spelen haal je geld op, waarmee je het hoofdpersonage sterker maakt. Zo zorg je bijvoorbeeld dat de verdediging beter wordt of dat hoge trappen harder aankomen. Dat gaat vrij diep en zeker wanneer je zwaktes van vijanden weet, kun je erop inspelen.

Naast dat The Executive gewoon lekker speelt, oogt het ook nog eens prachtig dankzij de tekenstijl. The Executive is cartoony in de stijl van een printreclame uit de jaren ’50 en ’60.

Download The Executive

De app kost 2,99 euro omdat hij net in de App Store staat, later wordt hij duurder. Voor dit geld krijg je een heerlijke arcadegame terug, waar je de komende tijd weer even zoet mee bent. Om het spel te draaien is minimaal iOS 7.1 benodigd.

The Executive

Riverman Media LLC

€ 2,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

The Executive
The Executive
The Executive
The Executive
The Executive
The Executive
The Executive
The Executive
The Executive
The Executive
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu