De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Puzzelende zombies in The Dawn Of The Deadlings

Wouter Nijsen
7 maart 2014, 12:58
2 min leestijd
Puzzelende zombies in The Dawn Of The Deadlings

Magere Hein is eenzaam. Hij heeft geen vrienden en stoot iedereen van zich af. En als dat nog niet genoeg is, beginnen de burgers óók nog eens te protesteren tegen zijn ronddolende zombies. Daarom besluit hij om de lopende doden van de straat te halen en in een fabriek te stoppen in de hersenbrekende game The Dawn of the Deadlings.

Lees verder na de advertentie.

Dood om de de lopende doden van de straat te halen en in een fabriek te stoppen om puzzels op te lossen in The Dawn of the Deadlings

The Dawn of the Deadlings is geen alledaagse zombiegame waarbij je moet waken voor deze vleesetende mormels. Nee, in deze game draait het allemaal om puzzelen en obstakels overwinnen. Je kruipt in de huid van één van de vele ‘walkers’ en gebruikt hun specialiteiten om heelhuids door de fabriek te komen.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste is het knap lastig om zombies aan het werk te krijgen, en ten tweede wordt Magere Hein continu gehinderd door de vele boobytraps in zijn fabriek. De gevolgen als je ook maar één foutje maakt, zijn bloederig.

Strategie en actie

Er zijn verschillende zombies. Bonesack is de meest motorische van allemaal, die net zo goed kan rennen en springen als die loodgieter uit Italië. Creep plakt zich vast aan muren en aan plafonds, zodat hij over lastige obstakels kan kruipen. Lazybrain kan als zombie de tijd vertragen, terwijl Stencher tot grote hoogtes kan komen.

Deadlings - Official Gameplay Trailer

In The Dawn of the Deadlings zijn er twee speelbare modi: strategiemodus- en arcademodus. Het verschil in beide modi is dat je bij de één alles zo zorgvuldig moet aanpakken en goede keuzes moet maken, terwijl je bij de ander zo snel mogelijk aan de andere kant van de fabriek moet komen.

The Dawn of the Deadlings downloaden

De game, nu te downloaden in de App Store, heeft in totaal honderd pittige levels waarin allerlei bonussen zijn te ontgrendelen. The Dawn of the Deadlings werkt met de iPhone, iPod touch en iPad en vereist iOS 6 of nieuwer.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu