The Dark Knight Rises game voor je iPhone
Redactie

Anderhalve week geleden is de game The Dark Knight Rises al uitgebracht in de Nieuw-Zeelandse en Amerikaanse App Store. Vanaf afgelopen woensdag kun je de game ook in Nederland downloaden op je iPhone.

Batman

Om toegang te krijgen tot het wapenarsenaal van Batman in de game The Dark Knight Rises betaal je 5,49 euro. Gebruik Grapnel om vijanden te misleiden of om je te verplaatsen door de stad. Sla je tegenstanders neer door met de Batarang te gooien en neem de Bat-Pod als ideaal transportmiddel. Wil je nog sneller door de stad gaan, dan neem je natuurlijk The Bat. De prijs voor deze game mag dan wat aan de hoge kant zijn, je krijgt er ook heel wat voor terug. Bijvoorbeeld de indrukwekkende graphics, zodat je meteen in het spel opgaat. Van de Batman trilogie is The Dark Knight Rises het laatste deel van Christopher Nolan.

Bruce Wayne

Acht jaar is Bruce Wayne afwezig geweest, maar nu is de held terug als Batman. Kijk uit voor de vijandige Bane en de mystieke Selina Kyle, die je op je pad door de stad zult tegenkomen. Bescherm Gotham City tegen de kwade bedoelingen van Bane. Met behulp van een gigantische plattegrond ontdek je alle plekken in de stad.

Voor de prijs van 5,49 euro speel jij de game The Dark Knight Rises op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.