The Croods: nieuwe gratis game van makers Angry Birds
Wouter Nijsen

Ontwikkelaar Rovio, bekend van hittitels Angry Birds en Amazing Alex, heeft een nieuwe game uitgebracht die gebaseerd is op de aankomende film The Croods. In de gelijknamige game moet je heel casual een prehistorisch dorpje draaiende houden.

De kleurrijke en vrij simpele game bestuur je voornamelijk met het hoofdpersonage Grug. Hij vangt dieren en zoekt naar fruit om zijn gezin van eten te voorzien. Het voedsel dat hij verzamelt, kan hij ook gebruiken om de meest idiote valstrikken te plaatsen en zo meer dieren te vangen. De dieren die je vangt, plaats je in je grote tuin om te leven van hetgeen dat ze produceren. Hoe meer dieren, hoe groter je verzameling en ook hoe mooier je eigen tuin.

The Croods: helemaal gratis, maar ook erg simpel

Omdat de gameplay vrij simpel is, moet The Croods ook als een geinige casual game worden bestempeld die je soms tussendoor even speelt. Het is daarom fijn dat The Croods gratis in de App Store te downloaden is. Het is wel mogelijk om via in-game aankopen het gameverloop te stimuleren door goudstukken of kristallen aan te schaffen.

Onderstaande video laat de trailer van The Croods zien en geeft direct een indruk van de kleurrijke en vrij geinige game.

[app 582579535][appimg 582579535]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.