Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

The Best Song: ontdek nieuwe muziek op een leuke manier

Wouter Nijsen
5 mei 2015, 15:58
2 min leestijd
The Best Song: ontdek nieuwe muziek op een leuke manier

The Best Song is een nieuwe app waarmee je op een Tinder-achtige manier nieuwe muziek ontdekt. De applicatie ziet er fraai uit en is gratis te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Muziek ontdekken met The Best Song

Er zijn verschillende applicaties in de App Store te vinden waarmee je snel en simpel met een iOS-toestel nieuwe muziek ontdekt. The Best Song doet dat op een Tinder-achtige manier, en daarmee lijkt de app een beetje op het eerder verschenen Choosic. Nadat je je hebt geregistreerd dien je een aantal favoriete genres in te voeren, waarna The Best Song direct op zoek gaat naar nummers die je mogelijk kunnen bekoren.

Natuurlijk zul je niet alle suggesties die The Best Song geeft leuk vinden. Dat kun je aangeven door – net als bij Tinder – naar links of rechts te vegen. Swipe naar rechts om aan te geven dat het een leuk nummer is, of veeg naar links als je minder tevreden over een suggestie bent.

Goed beoordeelde suggesties worden automatisch door The Best Song opgeslagen en zijn ook te exporteren naar Spotify. De populairste nummers zijn in het tabblad ’Top Songs’ te vinden. Een leuke feature is de mogelijkheid om naar de favoriete muziek van experts te luisteren. Ook hier kun je weer aangeven dat je een nummer wilt opslaan, of juist niet meer wil horen.

The Best Song voor iOS downloaden

Wel is het jammer dat The Best Song af en toe wat traag is en soms niet helemaal lekker werkt. Ook dien je je bij iedere keer dat de app wordt geopend, opnieuw in te loggen. Desondanks is de applicatie de moeite waard als je op zoek bent naar nieuwe muziek voor op je iPhone. De app is via onderstaande link gratis te downloaden, 10,1MB groot en vereist iOS 6 of nieuwer.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu