Zo vallen jouw berichten beter op met Textlicious
Michel van 't Klaphek
Textlicious

Textlicious

€ 2,29

Onze score

7,5

Met Textlicious maak je tekst op in apps waar dit normaal niet mogelijk is. Op die manier vallen jouw berichten beter op en weet je je altijd te onderscheiden. Wij leggen uit hoe je dit doet.

Textlicious: tekst opmaken waar je maar wilt

Het is bij lange na niet in alle iOS-apps mogelijk om tekst op te maken. Dat is jammer, want door woorden vetgedrukt, schuin of onderstreept te maken, geef je extra lading aan je boodschap mee. Gelukkig is daar Textlicious. Met deze app kun je tekst opmaken in programma’s waar dat voorheen onmogelijk was.

Zo bewerk je tekst met Textlicious:

  1. Download de tekstopmaker in de App Store;
  2. Ga naar een app waarin je normaal gesproken geen tekst kunt opmaken, zoals de officiële Twitter-app of iMessage-berichten;
  3. Selecteer het stuk tekst dat je wilt opmaken en tik op ‘Delen’;
  4. Geef aan wat voor stijl je de tekst wilt meegeven en klaar ben je!

Naast dat je woorden een effect kunt meegeven, kun je ook kiezen uit diverse lettertypen. Je hoeft de app waar je op dat moment mee bezig bent dus niet te verlaten. Textlicious  is daarmee vooral een uitkomst wanneer je veel met niet-standaard apps werkt. Vooraf geïnstalleerde programma’s als Notities beschikken immers zelf over tekstopmaak functies. Ook in bijvoorbeeld WhatsApp kun je berichten al redelijk makkelijk een persoonlijke touch meegeven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Downloaden

Textlicious is te downloaden in de App Store en kost 2,29 euro. Gezien de redelijk beperkte functionaliteit en het relatief hoge prijskaartje is de app waarschijnlijk enkel interessant voor fanatieke tekstgebruikers. Je moet minstens iOS 11 hebben om de tekstopmaker te kunnen downloaden.

→ Download Textlicious in de App Store (2,29 euro)

Textlicious

Delicious Monster Software, LLC

3 (2 reviews)
€ 2,29 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.