Test je voetbalkennis met voetbalquiz app Dribbel

Adem jij voetbal? Sta je er mee op, en ga je er mee naar bed? Dan is voetbalquiz app Dribbel, een app waarmee je je voetbalkennis kunt testen, echt iets voor jou.

Dribbel is bij uitstek een spel dat bedoeld is voor de ware voetbalfanaat. In deze voetbalquiz app neem je het niet tegen de computer, maar tegen anderen op. Daarbij blijven de vragen niet beperkt tot het spelletje alleen: ook zaken als de nationaliteit van bepaalde voetballers komen aan de orde.

voetbalquiz appHet spel werkt simpel: als je het voor de eerste keer opstart, word je gevraagd je te registreren. Dat kan met Facebook of e-mailadres, waarbij de eerste keuze natuurlijk te prefereren is: op die manier zul je snel andere spelers naar eigen keuze tegenkomen. Inloggen met e-mail gaat natuurlijk ook, maar dan zul je zelf op zoek moeten naar een tegenspeler – tenzij je de gebruikersnaam van een andere speler kent. Mensen uitnodigen voor het spel kan ook.

Voetbalquiz app Dribbel gaat de diepte in

Vervolgens zul je een spel kunnen gaan spelen. In ronden van 5 zal een variëteit aan voetbalvragen voorbij komen, waarbij het zaak is om zo snel mogelijk te reageren. Hoe sneller je reageert, hoe meer punten je krijgt per goed antwoord. Die punten zijn belangrijk, want daarmee speel je categorieën vrij. De app en de eerste twee categorieën (Eredivisie en Jupiler Pro League) zijn gratis, daarna moet je punten sparen (of vragen kopen). Het spel bevat vragen over onder meer de Italiaanse Serie A, Duitse Bundesliga, Engelse Premier League en Spaanse Primera Division, Champions en Europa League en internationale toernooien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Alles is uitgevoerd in wat je een typisch voetbalstijltje zou kunnen noemen: de menu’s doen denken aan de huisstijl van de Eredivisie, het kleurgebruik aan die van voetbalspel FIFA. Overigens is dat absoluut geen  schande, want je zit gelijk in de sfeer. Alles werkt snel en tot nu toe zonder problemen, dus probeer Dribbel zeker uit!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.