Test verfkleuren voor de muur met de iPhone Paint Tester app
Redactie

De app Paint Tester is ontzettend handig als je van plan bent om je muren van een nieuwe kleur te voorzien. Je kunt namelijk met de app op je iPhone meteen zien of de nieuwe kleur op de muur echt bevalt. Bovendien krijg je gelijk een impressie van de sfeer.

Paint Tester

Met de iPhone app Paint Tester moet je wel echt aan de slag. Je hoeft alleen nog geen echte kwast of verfroller in de hand te nemen, maar alleen je iPhone. Je kunt de kleuren uit een kleurenpalet kiezen of zelf een foto van een bepaalde kleur maken, die je aanspreekt. Het leuke is dat je de kleuren in de app kunt toepassen op bijvoorbeeld de muur in je woonkamer of slaapkamer.

Maak een foto

Het werkt heel simpel. Je maakt eerst een foto van de kamer, waarvan je de muren van een andere kleur wilt voorzien. Dan kun je vervolgens met de app op je iPhone verschillende kleuren uitproberen en meteen het resultaat bekijken. De applicatie heeft in de Amerikaanse App Store een gemiddelde van 4 sterren gekregen. De app lijkt dus nog niet door iedereen als ideaal ervaren te worden.

Je kunt in elk geval deze week tot 25 juni de app Paint Tester gratis op je iPhone downloaden. Daarna betaal je er 2,99 euro voor.

Paint Tester Pro

Luminant Software, Inc

0,0 (0 reviews)
€3,49 via App Store
Paint Tester Pro
Paint Tester Pro
Paint Tester Pro
Paint Tester Pro

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.