Test je reactievermogen met Pivvot
Roel van Hout

Eens in de zoveel tijd komt er een iPhone-game voorbij waar alles aan lijkt te kloppen. Pivvot is zo’n spel dat het uiterste van je reactievermogen vraagt, maar dan ook erg veel voldoening geeft als je het onder de knie hebt.

In Pivvot speel je een stipje, dat automatisch voortgetrokken wordt langs een lijn. Langs die lijn bevinden zich allerhande obstakels, en het is aan jou om te zorgen dat het stipje nergens tegenop botst.

Dat doe je door met je vinger het stipje alle kanten op te bewegen. Dat klinkt makkelijker dan het is: de snelheid in Pivvot ligt erg hoog, en de obstakels volgen elkaar behoorlijk snel op. Daarbij zul je goed moeten opletten, want één botsing betekent gelijk game over.

Pivvot bevat meerdere spelvarianten

Er zijn meerdere spelvarianten in Pivvot: van makkelijk naar moeilijk heb je Voyage, Endless, Expert Voyage, Expert Endless en uiteindelijk Berserk.

Alles wordt begeleid door een fantastische soundtrack, die er samen met het flitsende geweld op je scherm alles om je heen vergeet en bijna je iPhone ingetrokken wordt. Pivvot is pittig, maar net niet pittig genoeg om er na een aantal keer mee op te willen houden. Je zult merken dat je constant gaat proberen verder te komen. Veel succes!

Pivvot is te downloaden in de App Store!

Pivvot

Fixpoint Productions Ltd.

10 (2 reviews)
€ 3,49 via App Store
Pivvot
Pivvot
Pivvot
Pivvot
Pivvot

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.