Temple Run Oz: nieuw avontuur van succesvolle iPhone-game beschikbaar
Wouter Nijsen

Ontwikkelaar Imangi Studios heeft een nieuwe editie van de zeer succesvolle game Temple Run uitgebracht. Temple Run Oz is gebaseerd op de aankomende film Oz the Great and Powerful en is in samenwerking met Disney ontwikkeld.

De game hanteert dezelfde succesformule van vorige Temple Run-games: je rent, springt, mijdt obstakels en probeer zo veel mogelijk gouden muntjes en power-ups binnen te halen. Temple Run Oz laat de bekende yellow brick road van Oz floreren in zijn tot op heden meest kleurrijke gamewereld, en ook het hoofdpersonage is een leuke toevoeging: je speelt in de game als Oz. Imangi Studios kwam met Temple Run Brave al eerder met een spel dat op een Disney-film gebaseerd is.

Temple Run Oz: een nieuw avontuur

De grote verandering in Temple Run Oz zijn de nieuwe interactieve obstakels. Zo vallen er plotseling stenen op het pad of breken er boomstammen af die de weg versperren. Daarnaast is een luchtballon toegevoegd die voor de welkome gameplay-variatie moet zorgen. In Temple Run 2 was dit het rijden in een mijnkarretje. De slopende snelheid van de game is nog steeds meer dan aanwezig, waarbij je vaak aan het zweten bent om net op het goede moment de juiste beslissing te nemen. Onderstaande YouTube-video laat Temple Run Oz in actie zien.

Als je de game vandaag downloadt, krijgt je van Imangi 1500 goudstukken helemaal gratis. Temple Run Oz is voor 0,89 euro in de App Store te downloaden. Zijn voorganger, Temple Run 2, werd in 13 dagen meer dan 50 miljoen keer gedownload en verbrak hiermee het record van Angry Birds Space.

[app 595831580][appimg 595831580]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.