Eindeloze rengame Temple Run Oz tijdelijk gratis te downloaden
Gijs Ettes

Apple heeft deze week Temple Run Oz – het bekende eindloze renspelletje, maar dan in het universum van Oz – uitgeroepen tot gratis App van de Week. Voorheen kostte het spel 1,99 euro.

Rennen, rennen en weer doorgaan

Temple Run Oz werd gelijktijdig met de avonturenfilm Oz the Great and Powerful in 2013 uitgebracht. Je kruipt in de huid van Oz, die achterna wordt gezeten door krijsende gevleugelde bavianen in een fantasierijke wereld vol dodelijke obstakels. De spelopzet is hetzelfde als eerdere Temple Run-games, al ziet Oz er een stuk fraaier uit.

Dat is vooral te danken aan de omgevingen waar je doorheen rent, die constant weer veranderen. Het ene moment bevindt je je op de Yellow Brick Road en even later vlieg je in een luchtballen en swipe je naar links en rechts om obstakels te ontwijken. Ondertussen verzamel je muntjes en probeer je om zoveel mogelijk meters in de spelwereld af te leggen.

Temple Run Oz downloaden

Temple Run Oz is tot en met volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store. De game vereist minimaal iOS 5.0 en zo’n 50MB aan vrije ruimte op je iDevice.


Het laatste nieuws over de App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.