Temple Run 2 voor de iPhone gelanceerd
Redactie

De eerste game van Temple Run was al fantastisch, maar het nieuwe spel Temple Run 2 voor de iPhone biedt nog veel meer spektakel. Je moet nog meer actief zijn in het rennen en springen en natuurlijk ook meer munten oprapen.

Temple Run 2

app-temple-run-2Het is niet alleen meer rennen en springen geblazen in Temple Run 2, want je moet ook in de touwen hangen en kunt in bepaalde segmenten van mijnkarretjes gebruikmaken. Als je in het mijnkarretje zit, dan moet je goed opletten. Het lijkt namelijk heel simpel om door de smalle gangen te rijden, maar in de grotten is het toch echt oppassen geblazen. Je moet dan namelijk heel snel besluiten welke kant van het mijnkarretje je op moet leunen om op de rails blijven.

Kantel je iPhone

Om het spel te kunnen sturen moet je de iPhone kantelen als je naar rechts of naar links wilt gaan. Met een veeg omhoog over het scherm spring je hoog en als je omlaag veegt, dan glijd je weer omlaag. Heb je haast dan veeg je horizontaal om de hoek. Het spel gaat snel en dat merk je aan de richels, splitsingen, tunnels en boomstronken die je onderweg tegenkomt.

Het nieuwe spel Temple Run 2 is een veelbelovend vervolg op het eerste spel en is gratis te downloaden.

Temple Run 2

Imangi Studios, LLC

9,0 (188 reviews)
Gratis via App Store
Temple Run 2
Temple Run 2
Temple Run 2
Temple Run 2
Temple Run 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.