Usain Bolt beschikbaar in Temple Run 2 update
Roel van Hout

Goed nieuws voor wie het eindeloos rennen nog altijd niet zat is: in een Temple Run 2 update is de snelste sprinter op aarde, Usain Bolt, beschikbaar gesteld.

Voor wie het niet kent: Temple Run 2 is een zogenoemde ‘endless runner’: het is de bedoeling dat je je personage door een level heen stuurt, obstakels ontwijkt en zoveel mogelijk munten verzamelt. Zolang je nergens tegenop botst, gaat het spel door. Hoe handiger je wordt, hoe langer je pogingen zullen duren.

temple run 2 update

Temple Run 2 is één van de beste endless runners ooit gemaakt. Om spelers geïnteresseerd te houden in het spel, wordt van tijd tot tijd een Temple Run 2 update toegevoegd.

Temple Run 2 update kost geld

Het aantrekkelijke aan Temple Run 2 is dat het spel gratis is. Dat betekent echter wel dat je voor toevoegingen zult moeten betalen: zo ook voor de update waarin Usain Bolt als speelbaar personage aan het spel wordt toegevoegd.

Voor 0,89 euro kun je met de Jamaicaanse wereldkampioen op de 100 meter sprint aan de slag. Het is leuk om de lange sprinter in zijn kenmerkende geel-groene kostuum door de ruïnes van Temple Run 2 te zien rennen.

Spelen met Bolt is, naast stijlvol, ook nog handig: door zijn speciale ‘Bolt’-func

tionaliteit in te schakelen beweeg je korte tijd automatisch, trek je munten aan en ben je onsterfelijk.

Usain Bolt is slechts tijdelijk te downloaden, dus wees er snel bij!

Temple Run 2

Imangi Studios, LLC

9,0 (188 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.