De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Television Time: mis nooit meer een aflevering van je favoriete serie

Rutger Otto
29 september 2015, 14:41
2 min leestijd
Television Time: mis nooit meer een aflevering van je favoriete serie
Television Time

Television Time

Gratis

Reviewscore

8

Television Time is een nieuwe app waarmee je series kunt bijhouden. Dat doet het op aantrekkelijke en simpele wijze en is ook beschikbaar voor Apple Watch.

Lees verder na de advertentie.

Television Time

Ben jij verslaafd aan tv-series en kijk je er veel door elkaar heen? Dan is een app als iTV Shows 3 of TVShow Time iets voor jou. Deze apps staan al langer in de App Store, maar nu wil Television Time de concurrentie met hen aangaan.

Television Time is visueel ingesteld, dankzij de grote plaatjes oogt de app erg aantrekkelijk. Naast afbeeldingen toont Television Time informatie over de series en kun je uiteraard doortikken naar de lijst met afleveringen. Deze wordt over de achtergrond gelegd met een afbeelding van de serie. Dat geeft een stijlvol effect.

Het scherm met de episodelijst is één van de belangrijkste in de app. Hier kun je namelijk bekijken wanneer welke aflevering uitkomt en aangeven welke je al hebt gezien. Zodoende hoef je je nooit meer af te vragen waar je ook alweer was gebleven.

Shows en statstelevision time

Je kunt series die je volgt handmatig toevoegen, maar je kan ook gebruikmaken van de Ontdek-optie. Daarmee blader je door series op basis van populariteit. Dit scherm is vooral handig om nieuwe series te vinden, die je direct aan je eigen lijst kunt toevoegen. Die lijst bestaat uit twee delen: ‘Shows’ en ‘Te kijken’. Bij Shows staan alle series die je hebt gekeken en nog steeds kijkt, bij ‘Te kijken’ zijn alleen series te zien waarvan je nog afleveringen moet zien.

Een toffe optie is ook dat je alle statistieken kunt inzien. Hier bekijk je bijvoorbeeld hoeveel series en episodes je hebt gezien, maar ook hoeveel uren je er al aan kwijt bent. Dat kan wel eens confronterend zijn. De app gaat diep, er is zelfs een mogelijkheid om de app spoilervrij te gebruiken. Daarnaast kun je via de app op Apple Watch direct zien welke series er uitkomen en wat je nog wil kijken.

Television Time downloaden

Ten opzichte van concurrerende apps is Television Time nog iets sneller ook. Daarmee is dit één van de betere apps voor serie-liefhebbers. Hij kost 2,99 euro in de App Store en draait op iOS 8 of nieuwer.

Television Time

Maximilian Litteral

Gratis via App Store

Television Time
Television Time
Television Time
Television Time
Television Time
Television Time
Television Time
Television Time
Television Time
Television Time
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu