Televisieopname bijwonen via Publiek Gezocht app voor iPhone

Redactie
13 november 2012, 7:28
1 min leestijd
Televisieopname bijwonen via Publiek Gezocht app voor iPhone

Er zijn voor allerlei televisieprogramma’s wekelijks mensen nodig, die als publiek het programma willen bijwonen. Ook jij kunt in het publiek plaatsnemen door uitnodigingen aan te nemen via de Publiek Gezocht app voor de iPhone.

Publiek Gezocht

Met de Publiek Gezocht applicatie ontvang je uitnodigingen op je iPhone om opnames van allerlei verschillende soorten programma’s bij te wonen. Als je de app download, dan krijg je onder meer uitnodigingen van bekende producenten, zoals Endemol, Talpa en Eyeworks, maar ook van bijvoorbeeld de Tros, BNN, KRO of SBS. Je kunt onder meer een oproep ontvangen voor het bijwonen van bekende programma’s en voor nieuwe programma’s. Ook leuk zijn de uitnodigingen voor een pilot of een proefopname.

Kandidaten

De app Publiek Gezocht voorziet op je iPhone ook in oproepen voor spelshows waar kandidaten voor nodig zijn. Dat geldt trouwens niet alleen voor spelshows, maar ook voor het meedoen aan een realityprogramma of quiz. De app is in een gratis versie beschikbaar, maar als je een VIP status wilt en de ontwikkelaar wilt steunen, dan kun je ook de keuze maken voor het downloaden van de betaalde applicatie. In dat geval krijg je onder meer voorrang bij een uitnodiging en maak je maandelijks kans op het winnen van een prijs, zoals een fotocamera of videocamera.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt natuurlijk eerst altijd de gratis app Publiek Gezocht downloaden op je iPhone.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's