Teleurstellende update voor Doodle Jump
Redactie

Vandaag is er een update voor Doodle Jump verschenen. Deze update zorgt ervoor dat je highscores zichtbaar worden gemaakt voor je vrienden via Game Center. De update wordt niet goed ontvangen door de spelers, want bestaande highscores worden niet gelijk naar Game Center doorgesluisd, én er zijn op dit moment nog geen achievements te verdienen.

Nederland wordt Doodle Jump-moe

Veel Doodle Jump-spelers kozen ooit voor het spel omdat het concept erg gemakkelijk te begrijpen is. Op dit moment hoor je echter steeds vaker dat velen willen dat het spel uitgebreid wordt. De ontwikkelaars geven hier deels gehoor aan door nieuwe themes in de applicatie te verwerken, maar velen vinden dat de ontwikkelaars de functies van Game Center niet optimaal benut hebben.

Volgende updates

Wat er nu nog niet is, kan natuurlijk altijd nog komen. Het zou zo kunnen zijn dat er volgende week een update verschijnt waarin je achievements kan behalen, want volgens Apple zijn deze binnen een middag in de applicatie te verwerken. De vraag is alleen nog: ‘Willen de ontwikkelaars dit wel?’. Een populair spel als Doodle Jump kan je natuurlijk helemaal uitmelken, en vervolgens een nieuwe applicatie ‘Doodle Jump 2’ uitbrengen.

Doodle Jump (AppStore Link) Doodle Jump
Ontwikkelaar: Lima Sky
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,49 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.