Kleurrijke puzzelgame Telepaint is de gratis App van de Week

Wouter Nijsen
23 juni 2017, 10:34
1 min leestijd
Kleurrijke puzzelgame Telepaint is de gratis App van de Week
Telepaint

Telepaint

€ 2,99

Reviewscore

7,5

Ook deze week heeft Apple een nieuwe App van de Week gekozen. In Telepaint moet je een emmer verf naar de kwast brengen terwijl je puzzels op lost.

Lees verder na de advertentie.

Telepaint tijdelijk gratis te downloaden

Telepaint laat je spelen als een emmertje verf, dat je al puzzelend moet helpen om bij de kwast te komen. Dit doe je door te teleporteren, wat gebeurt als de emmer door een blokje loopt dat je hebt geactiveerd. Hierbij moet je rekening houden met de richting waar het emmertje naar toe loopt en de obstakels die je onderweg ziet. Je gebruikt de portalen dus om snel door het level te navigeren.

In het begin is dit makkelijk, maar de game wordt al gauw pittiger. Na een paar levels worden de werelden steeds complexer en moet je goed nadenken om ongeschonden het einde te halen. In de video hieronder zie je hoe het spelletje precies werkt.

Kenmerkend aan het spel is de grafische stijl. De levels zien er nogal grauw uit, maar tijdens het spelen vliegt de verf in het rond, waardoor alles opeens een stuk kleurrijker oogt. Ook tof is de knop om vooruit of terug te spoelen, waarmee je sneller kunt lopen of een fout terugdraait als je bijvoorbeeld de afgrond in loopt.

Download Telepaint

Telepaint is tot volgende week donderdagavond gratis te downloaden, daarna betaal je weer 3,49 euro voor de game. Tof is dat er onlangs een uitbreiding verscheen, waarmee je 40 levels aan de game toevoegt. Voor de installatie van het spel heb je 113MB aan vrije opslagruimte en iOS 9.1 of hoger nodig.

Download Telepaint in de App Store (gratis)

Telepaint

Acid Nerve

€ 2,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen