Telegram maakt het ontdekken en toevoegen van stickers gemakkelijker

Lars Paijmans
4 augustus 2016, 10:46
2 min leestijd
Telegram maakt het ontdekken en toevoegen van stickers gemakkelijker
Telegram Messenger

Telegram Messenger

Gratis

Reviewscore

8

Een van de redenen om chat-app Telegram boven WhatsApp te verkiezen is de grote collectie aan stickers die je ermee kunt versturen. Versie 3.11 maakt het een stuk gemakkelijker om je sticker-collectie uit te breiden met de populairste van het moment. Ook introduceert de update wat handige andere nieuwe functies en verbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

Telegram stickers toevoegen makkelijker dan ooit

Voortaan kun je in Telegram een gesprek met jezelf voeren, wat handiger is dan je misschien denkt. Zie dit chatgesprek als een notitieblok, of een manier om snel bestanden van je iPhone naar een tablet of computer te versturen. Het enige wat je hoeft te doen is Telegram op je desktop en iDevice installeren en je kunt probleemloos bestanden en notities versturen.

Sinds de komst van de stickerfunctie is onze verzameling met digitale plakplaatjes flink gegroeid, en tegelijkertijd behoorlijk onoverzichtelijk geworden. De nieuwe Stickerinstellingen die je onder het Instellingen-knopje kunt vinden is dan ook erg welkom. Hier kun je al de stickers die je hebt zien, delen of verwijderen. Verwijderde stickers komen automatisch in het overzicht met Gearchiveerde Stickers te staan, zodat je ze op een later moment weer terug kunt vinden. Zodra je de limiet van 200 stickers bereikt worden ze automatisch gearchiveerd.

Populaire stickers en chat-voorvertoningen

Ook nieuw is het overzicht met Populaire Stickers. In dit overzicht zet Telegram de beste stickerpakketten van het moment, die je met een druk op de Plus-knop toe kunt voegen. Telegram stickers toevoegen is hierdoor in een klap een stuk gemakkelijker geworden. Tot slot voegt versie 3.11 van Telegram de optie toe om groepsgesprekken eerst te bekijken voordat je besluit om er deel van uit te maken. Handig als je onverwachts aan een gesprek wordt toegevoegd en eerst zelf wil kijken of het wel de moeite waard is. De update is nu beschikbaar in de App Store.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu