Telegram laat je nu verzonden berichten verwijderen
Erwin Vogelaar
Telegram Messenger

Telegram Messenger

Gratis

Onze score

8

Goed nieuws voor als je regelmatig een verkeerd bericht stuurt. Je kunt nu namelijk in Telegram berichten verwijderen, zodat je gesprekspartner je foutjes niet meer hoeft te zien.

Telegram berichten verwijderen

Het is nu mogelijk om in Telegram een verzonden bericht weer te verwijderen, mogelijk nog voor de ander het gelezen heeft. Deze functie werkt zowel in 1-op-1-chats als in groepsgesprekken. Sinds afgelopen mei was het al mogelijk om recent gestuurde berichten in Telegram te bewerken. Door de mogelijkheid om ze te verwijderen zal elke hint van een verkeerd verzonden bericht verdwijnen.

telegram berichten verwijderen

Berichten kun je alleen verwijderen als ze maximaal 48 uur geleden verstuurd zijn. Je krijgt dus maar liefst twee dagen de tijd om je te bedenken na drukken op de verzendknop. Om een bericht te verwijderen houd je deze een seconde ingedrukt. In het menuutje dat dan verschijnt druk je op ‘Meer…’. Vervolgens kun je aanvinken welk bericht je wil verwijderen via de vinkjes links van de berichten. Daarna druk je op het prullenbakje. Nu moet je enkel nog aangeven of je het bericht alleen voor jezelf of voor iedereen in het gesprek wil verwijderen. Kies voor die laatste optie om het bericht ook voor je gesprekspartners te deleten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Afgelopen december heeft Telegram een andere hele handige nieuwe functie toegevoegd. Er is namelijk nu ondersteuning voor een IFTTT-bot, waardoor je allerlei diensten aan je Telegram-account kunt koppelen. Dit geeft een hoop mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het ontvangen van meldingen op Telegram als iemand je noemt op Twitter, of door iemand te e-mailen vanuit de berichten-app. Meer over deze vorige update kun je hier lezen.

Telegram downloaden

Je kunt de nieuwste versie van Telegram downloaden via onderstaande link. Dit is nodig om berichten te kunnen verwijderen. Voor deze versie van de app heb je 64,7MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 6.0 draaien.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

7,6 (880 reviews)
Gratis via App Store

Telegram Messenger
Telegram Messenger
Telegram Messenger
Telegram Messenger
Telegram Messenger
Telegram Messenger
Telegram Messenger
Telegram Messenger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.