Dit brengt de nieuwste update voor Telegram
Wouter Nijsen
Telegram Messenger

Telegram Messenger

Gratis

Onze score

8

De iOS-versie van de populaire berichten-app Telegram heeft een update gekregen. Die voegt een aantal handige nieuwe features toe, en in dit artikel bespreken we ze.

Telegram 4.8.3 nu te downloaden

WhatsApp-concurrent Telegram wordt door miljoenen mensen gebruikt en is door de laatste update weer een stukje beter. De belangrijkste verbetering van versie 4.8.3 is dat je verzonden media kunt vervangen. Het komt vast eens voor dat je per ongeluk de verkeerde afbeelding naar iemand stuurt. Voortaan hoef je het plaatje niet eerst weg te halen, om vervolgens de goede te sturen, maar kun je de afbeelding gewoon vervangen.

Dit doe je door erop te tikken, eventjes vast te houden, voor ‘Bewerken’ te kiezen en vervolgens het paperclip in te drukken om de afbeelding te vervangen. Ook kun je onderschriften toevoegen aan beelden die dat nog niet hadden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarnaast is een handige optie toegevoegd voor audio- en videoberichten. Door een nieuwe knop kun je een audio- of videobestand op 2X-snelheid afspelen, zodat je eerder hoort wat je gesprekspartner te zeggen heeft. Dit is vooral fijn als je een audiobericht van een paar minuten ontvangt, en geen tijd of zin hebt om ‘m helemaal af te luisteren.

Download de Telegram-update

Tot slot kun je voortaan berichten als (on)gelezen markeren, zodat je minder belangrijke chats sneller ‘afhandelt’. Ook krijg bij het delen van contacten de optie om meer informatie te sturen, zoals een adres en geboortedatum. Telegram-versie 4.8.3 staat nu in de App Store, is via onderstaande link te downloaden, en vraagt om 84,5MB aan vrije opslagruimte.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

7,6 (939 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.