Tele2-klanten kunnen eindelijk live tv-kijken op hun iPhone en iPad
Wouter Nijsen

Tele2 heeft een nieuwe app uitgebracht waarmee klanten op hun iPhone of iPad live televisie kunnen kijken. Tele2 Online TV is nu in de App Store te downloaden.

Televisiekijken met Tele2

Tele2 Online TVVoor klanten van Tele2 is er goed nieuws, want vanaf vandaag kunnen ze live televisie van Tele2 op hun iPhone of iPad bekijken. Voorwaarde is wel dat je als klant gebruikmaakt van interactieve televisie van Tele2 en de beschikking hebt over een MijnTele2-account. Wanneer je bent ingelogd, kun je op maximaal drie apparaten tegelijk live televisie kijken.

Het zenderaanbod van Tele2 Online TV is vooralsnog relatief beperkt. Zo zijn alleen de publieke omroepen (NPO 1, 2 en 3) te bekijken, alsmede RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6, Veronica, NET5, FOX, 24 Kitchen en National Geographic. Tijdens de testfase van de app bleek dat deze vooral werd gebruikt om de populaire Nederlandse zenders te bekijken. Voor andere kanalen zoeken klanten volgens Tele2 de bijhorende applicaties op en daarom zijn ze niet aan Online TV toegevoegd. Wil je dus video’s via Uitzending Gemist bekijken, dan heb je hiervoor een andere app nodig.

Tele2 Online TV downloaden

Tele2 is behoorlijk laat met Online TV, zeker wanneer je bedenkt dat soortgelijke apps van UPC, KPN en Ziggo al langere tijd in de App Store zijn te vinden. De app vind je gratis via onderstaande link. Zorg dat je voor de installatie beschikt over iOS 6 of hoger en 16,4MB aan vrije opslagruimte.

Tele2 Online TV

Tele2 Nederland

3 (28 reviews)
Gratis via App Store

Tele2 Online TV
Tele2 Online TV
Tele2 Online TV
Tele2 Online TV
Tele2 Online TV
Tele2 Online TV
Tele2 Online TV
Tele2 Online TV
Tele2 Online TV

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.