Tel af naar de troonwisseling met de Trixit iPhone app
Redactie

Het duurt nog even, maar als het 30 april is vindt er een troonwisseling plaats en maakt Beatrix plaats voor haar oudste zoon. Willem-Alexander is de troonopvolger en met de Trixit app kun je op een leuke manier het afscheidsproces beleven.

Trixit

trixit-appDe Trixit app voor de iPhone is uitgebracht in de vorm van een virtuele scheurkalender en geeft op heel eigen wijze vorm aan het afscheid van Beatrix en de inhuldiging van Willem-Alexander. Tel ook mee af tot het moment daar is door de Trixit app op je iPhone te installeren en elke dag met een leuk beeld van Beatrix geconfronteerd te worden, dat naarmate de datum van het afscheid vordert meer de afbeelding van haar oudste zoon zal aannemen. Je kunt niet vooruit bladeren en moet dus elke dag een kijkje nemen om de nieuwste kiekjes te bekijken.

Elke dag een nieuwe foto

De Trixit app biedt elke dag een nieuwe foto. De ene dag zie je bijvoorbeeld een historische foto van Beatrix en de volgende dag zie je een foto waarin de hoofden van Beatrix en aanstaande koning lijken te zijn samengesmolten. Uiteraard zie je ook het aantal dagen tot het moment dat er afstand wordt gedaan van de troon, want dat staat met grote cijfers in beeld vermeld.

Installeer de app Trixit gratis op je iPhone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.