Teken-app Tayasui Sketches Pro is de gratis App van de Week

Wouter Nijsen
18 november 2016, 13:44
1 min leestijd
Teken-app Tayasui Sketches Pro is de gratis App van de Week
Tayasui Sketches Pro

Tayasui Sketches Pro

€ 6,99

Reviewscore

7,5

Ook deze week heeft Apple een gratis App van de Week gekozen, en ditmaal is dat Tayasui Sketches Pro geworden. Met deze teken-app kun je gemakkelijk schetsen maken, of ze uitwerken tot een prachtige tekening.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Tayasui Sketches Pro

Er staan een boel teken-apps in de App Store, waarvan Tayasui Sketches Pro één van de meeste uitgebreide is. De app kost normaal gesproken 4,99 euro, maar kun je nu tot volgende week donderdag gratis downloaden. De app is vooral leuk als je creatief bent en een nieuwe applicatie zoekt om op je iOS-apparaat te tekenen.

https://vimeo.com/161443912

Tayasui Sketches Pro geeft je allerlei verschillende gereedschappen om mee te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een digitale pen, viltstift, oliepastel en airbrush. Op de iPad kun je bovendien tekst en vormen aan je creaties toevoegen. Tekeningen kun je vervolgens in verschillende mappen plaatsen, waardoor je goed het overzicht kunt behouden.

Een leuk onderdelen van de Tayasui Sketches Pro-app is de community. Het is mogelijk om tekeningen te delen met andere gebruikers, of er een aantal te bekijken, waardoor je bijvoorbeeld ideeën kunt opdoen voor een nieuwe tekening.

Tayasui Sketches Pro downloaden

Als gezegd is Tayasui Sketches Pro tot volgende week donderdag gratis te downloaden. Dat kan via de link hieronder. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 118MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of hoger.

Tayasui Sketches Pro

Tayasui.com

€ 6,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu