Taptivate verloot vijf iPhone 4’s
Redactie

Taptivate heeft gisteren zijn applicatie Spring in de App Store uitgebracht. Spring is de mobiele versie van Formspring. Op Formspring kan je vragen stellen aan mensen die daar een account hebben. Ook worden daar vragen voor onderzoeken gesteld en ook omdat het leuk is om gekke dingen te weten. Zo kreeg ik vandaag de vraag: What would you say if your granny want to bungy jump?.

Spring

In de applicatie is het mogelijk om je inbox te bekijken waarin alle vragen staan die jou gesteld zijn. Door ze aan te klikken kan je ze beantwoorden. Bij je antwoorden zie je precies het tegenovergestelde van wat je bij inbox doet. Je kan vragen zoeken en het is mogelijk om je profiel te bekijken.

iPhone 4 winnen

Ter ere van de lancering van Spring geeft Taptivate vijf iPhone 4’s weg. Dit doen ze om de dag van 1 t/m 9 september. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is je e-mailadres opgeven en ze volgen op Twitter. Het is niet verplicht om ze te volgen op Twitter maar het is handig aangezien ze daar de winnaars aankondigen. Als mee wilt doen kan dat op deze site.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.