Tap Tap Revenge 3 is gratis te downloaden

Redactie
24 december 2009, 17:35
1 min leestijd
Tap Tap Revenge 3 is gratis te downloaden

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen op ons Twitter-account, maar zo niet: Tap Tap Revenge 3 is sinds gisteren gratis te downloaden. De ontwikkelaars, Tapulous, denken dat de omzet zal stijgen als ze de applicatie gratis gaan weggeven. Dit klinkt natuurlijk een beetje raar, maar Tapulous verdient meer aan de in-app purchases dan aan de applicatie-verkoop.

In-app purchases

Binnen Tap Tap Revenge 3 kan je extra nummers kopen. Deze nummers kan je allemaal spelen in het spelletje. Een nummer hoef je niet los te kopen, want je kan ook ‘song-packs’ kopen. Een pakket kan al snel hele euro’s goedkoper zijn dan dat je alle nummers los moet downloaden.

De regels

Voorheen kon je een applicatie met in-app purchases niet gratis aanbieden in de App Store. Apple vond namelijk dat een gratis applicatie echt helemaal gratis moest blijven, maar hier zijn ze snel op teruggekomen. De regel is na een maand of twee ingetrokken, en sindsdien zijn er honderden gratis applicaties met een in-app winkel.

Lees verder na de advertentie.

Tap Tap Revenge 3 is vanaf nu gratis te downloaden uit de App Store. Het betreft geen tijdelijke actie, maar een permanente prijswijziging.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's