Tap Tap Revenge 3 eindelijk in de App Store

Redactie
7 oktober 2009, 22:55
1 min leestijd
Tap Tap Revenge 3 eindelijk in de App Store

De applicatie Tap Tap Revenge 3 is eindelijk aangekomen in de App Store. Nadat er eerder al verscheidene screenshots zijn gelekt, is de game die zijn twee oudere broertjes, Tap Tap Revenge en Tap Tap Revenge 2, opvolgt dan eindelijk tot onze beschikking.

De interface

De interface is totaal veranderd als je kijkt naar de andere twee Tap Tap games. De game start razendsnel op waarna je direct kan kiezen uit de verschillende gameplays. Als je het rad draait naar een gameplay en op play drukt krijg je direct je lijst me nummers. Bovenaan het scherm kan je kiezen op welk niveau je gaat spelen. Als je een nummer hebt uitgekozen dan begint het spelen. Wat je direct op zal vallen als je de andere games hebt gespeeld, is dat er links en rechts bovenin balkjes staan. Het linker balkje geeft aan hoe vaak je punten verdubbeld worden. Heb je 8 keer verdubbeling, dan kan je voor zestien keer verdubbeling gaan die tien seconden geld. Het rechterbalkje geeft aan hoever je mis tikte.

Nieuwe functies

Nieuwe functies zijn het nog breder scala aan muziek en thema’s die je kan downloaden. Grote bundels met zes nummers kosten €2,39 euro en kleine bundels met twee nummers kosten €0,79 euro. Ook kan je nu voordat je online gaat spelen tegen andere mensen met ze chatten.

Tapulous maakte onderstaand promotiefilmpje voor TTR3

Lees verder na de advertentie.

Tap Tap Revenge 3 is voor €0,79 hier te koop.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's