Tap Tap Revenge 3: 2 miljoen downloads in 1 week

Redactie
30 december 2009, 14:37
1 min leestijd
Tap Tap Revenge 3: 2 miljoen downloads in 1 week

Tap Tap Revenge 3 is twee miloen keer gedownload binnen een week. Het komt zeer zelden voor dat een applicatie zo vaak gedownload wordt, laat staan binnen een week. De enorme getallen komen doordat Tapulous, de ontwikkelaar van het spel, het spel gratis aanbiedt. Dit doen ze in de hoop dat ze meer omzet gaan genereren met de game.

Kerst

Een paar dagen geleden meldden we dat het spel op de eerste dag van de prijswijziging ruim 300.000 keer gedownload was. Dit getal is enorm, maar het kan natuurlijk altijd gekker. Tijdens de eerste kerstdag is de applicatie ruim 700.000 keer gedownload. Dit komt weer overeen met de piek in de grafiek die we in een ander onderzoek hadden besproken.

In-app purchases

In het spel kunnen iPhone- en iPod-gebruikers extra liedjes downloaden tegen betaling. Dit is mogelijk door een winkel binnen de applicatie. In deze winkel kan je een liedjes-pack met 2 nieuwe liedjes voor 79 cent en een liedjes-pack met 6 liedjes voor 2,39 downloaden. Volgens Tapulous wordt iedere speler minstens één keer verleidt tot een aankoop.

Lees verder na de advertentie.

Één miljoen

Laatst is de omzet van Tapulous bekend gemaakt. Voordat het bedrijf Tap Tap Revenge 3 gratis heeft gemaakt had het een omzet van ongeveer een miljoen dollar per maand. Ze verwachtten meer omzet te genereren als ze Tap Tap Revenge 3 gratis zouden aanbieden, maar op dit moment zijn er nog geen cijfers bij ons bekend. Het is dus nog maar even afwachten of de actie zo uitpakt als ze planden.

Bron: iPhon.fr

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's