Takenlijst Things app geoptimaliseerd voor iPhone 5
Redactie

De app Things is een van door Apple aanbevolen applicaties voor de iPhone 5 en is nu volledig geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5. De update naar versie 2.1 heeft bovendien gezorgd voor een betere stabiliteit en voor een samenwerking met Siri.

Takenlijst

De to-do app Things biedt na de update de mogelijkheid om aan Siri voorgelegde taken ook terug te kijken in Things. Maar dat is met name handig voor je als het geen probleem is om Engels ingesproken taken aan het lijstje toe te voegen. Op dit moment is het namelijk nog niet mogelijk aan Siri in het Nederlands te dicteren. Wellicht dat het in de toekomst wel mogelijk is, want daar zijn eerder aanwijzingen van gevonden en zelfs mededelingen over gedaan door een woordvoerder van Siri. Deze liet eerder weten dat de Nederlandse optie pas op zijn vroegst dit jaar verwacht mag worden. Het kan dus net zo goed volgend jaar worden.

Nieuwe optie

De app Things heeft ook een nieuwe optie. Zo kun je instellen dat ingesproken taken in de inbox van Things moeten komen. Vanuit daar is het dan makkelijk om deze naar je takenlijst te importeren. De Things applicatie mag dan wel prijzig zijn, maar biedt ook veelzijdige functies. Het dagoverzicht is bijvoorbeeld een handige functie om per taak aan te geven of deze wordt uitgevoerd of naar een later moment wordt doorgeschoven.

De app Things is voor 7,99 euro beschikbaar voor je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.