Taken apps: 4 gratis opties om herinneringen in te stellen

Gijs Ettes
10 februari 2014, 12:26
2 min leestijd
Taken apps: 4 gratis opties om herinneringen in te stellen

Soms komt het voor dat je veel verschillende zaken op je bordje hebt liggen en is het lastig om het overzicht te behouden. Met deze 4 gratis taken apps schep je orde in de chaos en zorg je tegelijkertijd dat je tijdig op de hoogte wordt gesteld middels herinneringen.

Lees verder na de advertentie.

Maandag is voor velen een dag om de week rustig op te starten en vooruit te kijken naar alle taken en opdrachten die eraan zitten te komen. Heb je moeite om alles op een rijtje te zetten of heb je stiekem gewoon teveel te doen, dan kunnen taken apps om opdrachten overzichtelijk te maken en in te plannen een uitkomst zijn. Van alle beschikbare apps in de App Store hebben we onderstaande selectie voor je gemaakt, waarvan wij vinden dat het de beste taken apps zijn.

De beste taken apps voor je iPhone

Pocket Informant -agenda, taken, notities

Fanatic Software, Inc.

€ 5,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Met Pocket Informant heb je een krachtige tool tot je beschikking om je volledige dagindeling te digitaliseren. De gratis versie van deze taken app laat je één agenda gebruiken, dus houd daar wel rekening mee. De taken app biedt standaard al een hoop opties, waaronder het instellen van meldingen, het managen van taken en diverse weergavemodi. Upgrade je naar de betaalde versie, dan kun je nog beter taken filteren en je agenda en to do’s synchroniseren met populaire services als Google, Evernote (zie hierboven), Toodledo en Airdrop.

Any.do: takenlijst & agenda

Any.DO

Gratis via App Store

Een van de beste gratis taken apps is Any.DO. Deze combineert witte achtergronden met vrolijk gekleurde tekst, en doet daarmee uiterlijk wel denken aan Apples standaard herinneringen-app. Ben je op zoek naar puur een to do app voor je iPhone, dan voldoet Any.DO helemaal. Het enige nadeel is dat Any.DO er niet is als geoptimaliseerde iPad-app. Handig is wel dat je herinneringen in mappen kunt sorteren.

Evernote - Notes Organizer

Evernote Corporation

Gratis via App Store

Evernote is ideaal als digitale verzamelbak voor notities, foto’s en alle andere digitale herinneringen. Je kunt met de app opdrachten en takenlijsten aanmaken, deze synchroniseren met je favoriete apparaten en gemakkelijk aantekeningen in tekst, beeld of spraak maken. Daarnaast kun je deze zaken snel met anderen delen via e-mail en sociale media. De Premium-versie van Evernote biedt de optie om je notities en taken offline te bewerken en om samen met collega’s aan hetzelfde bestand te werken.

Wunderlist: Taken & lijsten

6 Wunderkinder

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Wunderlist is een van de bekendste en meest uitgebreide taken apps die je kunt vinden in de App Store. Het uiterlijk van de app is eenvoudig, maar functioneel. Je kunt met de app meerdere lijsten aanmaken, met mensen delen, taken en taakonderdelen scheiden en ga zo maar door: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het afvinken van taken in Wunderlist gaat eenvoudig en geeft een voldaan en rustig gevoel. Ideaal!

→ Soortgelijke apps als hierboven vind je in ons overzicht met iPhone productiviteit-apps.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu