Take It Easy puzzelspel deze week gratis voor de iPhone
Redactie

Deze week is het bekende spel Take It Easy van Ravensburger gratis beschikbaar voor de iPhone. De iOS versie van het leuke puzzelspel is namelijk door Apple uitgeroepen tot App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Puzzelen

take-it-easy-appTake It Easy is een combinatie van een puzzel en een spel, waarbij je hersenen aan het werk worden gezet. Het spel wordt gespeeld met zeshoeken, die je op het bord legt. Daarbij is het de bedoeling om zo lang als je kunt strepen van een gelijke kleur te maken. Elke zeshoek beschikt over drie strepen die elk een andere kleur hebben. Denk je een bepaalde kleur niet te kunnen gebruiken, dan kun je deze aan de kant leggen, zodat je later niet klem komt te zitten.

Alleen of met vrienden spelen

Het leuke van het puzzelspel Take It Easy is dat je het alleen kunt spelen, maar ook een vriend kunt uitdagen om de strijd aan te gaan. Als je de app start dan maak je via de Classic Mode kennis met het spel. In totaal zijn er drie verschillende game modes beschikbaar, want je kunt ook in de Puzzle Mode spelen met honderd gevarieerde puzzels en in de Progressive Mode met dertig uitdagingen.

Normaal kost Take It Easy 1,79 euro, maar tot en met 25 april kun je de app gratis op je iPhone installeren.

Take It Easy

Ravensburger Digital GmbH

9 (42 reviews)
€ 1,99 via App Store
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy
Take It Easy

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.