Tailor: handige app om screenshots aan elkaar te lijmen
Gijs Ettes

Tailor is zo’n simpele app waarvan je van tevoren misschien niet van wist dat je hem goed kon gebruiken. Maak je regelmatig screenshots van conversaties of artikelen om ze vervolgens met anderen te delen, dan is de app erg handig.

Plak screenshots aan elkaar met Tailor

 Tailor iosTailor maakt het aan elkaar plakken van deze plaatjes namelijk heel eenvoudig. Nadat je een aantal overlappende screenshots hebt gemaakt (door de homeknop en powerknop even tegelijkertijd in te drukken) kun je Tailor openen. Vervolgens worden de plaatjes ingeladen en automatisch aan elkaar gelijmd. Op die manier kun je niet alleen gesprekken in WhatsApp aan elkaar lussen, maar ook langere artikelen, recepten, interessante comments en routebeschrijvingen.

De kwaliteit van de plaatjes die Tailor produceert is redelijk goed, al gaat het zo nu en dan niet 100 procent goed met het aan elkaar lijmen. Je kunt screenshots opslaan in je galerij en delen via de berichten-app. Ze direct verzenden via WhatsApp of Facebook Messenger is er helaas niet bij.

Tailor downloaden

Een ander klein nadeel is dat de app is voorzien van advertenties. Vind je die storend, dan kun je ze met een in-app aankoop van 2,99 euro laten verdwijnen.

Via de link hieronder kun je Tailor downloaden, mits je over iOS 7+ en tenminste 10MB aan vrije opslagruimte beschikt.

Tailor - Screenshot Stitching

Foundry 63

5 (34 reviews)
Gratis via App Store

Tailor - Screenshot Stitching
Tailor - Screenshot Stitching
Tailor - Screenshot Stitching
Tailor - Screenshot Stitching

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.