TabSb, zes springboard-schermen op één scherm

Vind je het ook zo lastig om telkens tussen al die springboard-schermen te wisselen om bij de gewenste applicatie uit te komen? Binnenkort is dit gelukkig voorbij, als je een jailbroken iPhone hebt.

<br />Binnenkort komt TabSb beschikbaar in Cydia. Met deze plug-in kan je, door dubbel te tikken op een leeg stukje van je springboard, zes springboard schermen op je scherm krijgen. Door de het juiste scherm aan te tikken kan je inzoomen en vervolgens naar dat scherm gaan.

Door deze plug-in kan je dus veel tijd besparen. Ik denk dat ik het in de toekomst heel vaak ga gebruiken omdat ik nu al helemaal gek word van mijn 9 bijna volle pagina’s. Ik ben vaak 15 seconden kwijt voordat ik de juiste applicatie gevonden heb. Met deze plug-in wordt dat hopelijk beperkt tot  5 seconden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

TabSb kan je binnenkort downloaden in Cydia.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.