Taalvoutjes: grappige taalfouten op een rij

Een van Nederlands leukste Facebook-pagina’s krijgt een eigen iPhone-app, zodat je jezelf altijd en overal kunt vermaken met de grappigste taalfouten.

Taalvoutjes werkt momenteel nog aan een uitgebreide website, dus alle domme taalmissers waren voorlopig alleen via een Facebook-pagina te volgen. Nu kun je al die zogeheten voutjes ook vanuit een overzichtelijke app bekijken.

TaalvoutjesDe app is erg simplistisch. Er zit zelfs geen menu in. Scroll simpelweg naar beneden om oudere inzendingen te zien en met de dobbelstenen bovenin kun je een willekeurige taalfout oproepen.

Veel meer heb je natuurlijk niet nodig, maar het kunnen opslaan van favorieten en de foutjes kunnen zien die het meest zijn gedeeld via Facebook en Twitter was natuurlijk handig geweest.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer vermaak van Nederlandse bodem

Begin deze maand kwamen VKMAG en Upcoming ook al met hun eigen app. VKMAG is een blog die zichzelf ‘het stoutste jongetje van de klas noemt, met video’s over wereldvreemde gamers tot foto’s van schaarsgeklede beroemdheden. Upcoming komt vooral met grappige lijstjes, die het vullen van wat dode momenten ook wat leuker kunnen maken.

Taalvoutjes

ITnextapps

4 (18 reviews)
Gratis via App Store
Taalvoutjes
Taalvoutjes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.