Sync.me app voegt social buttons toe aan contacten app
Roel van Hout

Apple’s standaard contacten app is wat kaal. Er zijn voldoende alternatieven voorhanden, maar je kunt natuurlijk ook de standaard app uitbreiden met bijvoorbeeld de Sync.me app.

Als je de Sync.me app installeert, wordt er namelijk automatisch een extra knop aan profielen van contactpersonen in de contactpersonen app toegevoegd. Bij Sync.me noemen ze het ‘widgets’, maar het zijn niet meer dan veredelde snelkoppelingen.

sync.me appDesalniettemin betekenen ze een welkome aanvulling op de standaard contacten app. Vanaf nu kun je met die app dus je contactpersonen op alle sociale netwerken bereiken. Voorheen moest je de Sync.me app opstarten, maar daar is nu dus niet langer sprake van.

Sync.me app heeft nog meer functies

Daarnaast biedt de app ook snelkoppelingen aan voor het delen van foto’s, het snel fotograferen van een business-card of even een notitie bij een bepaald contact maken. Al met al een welkome aanvulling op zowel de Sync.me app als de standaard contacten app. Je hoeft niet langer aan de slag te gaan met alternatieve (minder goed in iOS 7 passende) apps, want Sync.me voegt een groot deel van de ontbrekende functionaliteit toe.

De app is volledig gratis te downloaden in de App Store! Ben je op zoek naar nog meer iOS 7 apps, bekijk dan even ons voorlopige overzicht van de beste iOS 7 apps!

Sync.ME - Know who's calling

Sync.ME LTD

Gratis via App Store
Sync.ME - Know who's calling
Sync.ME - Know who's calling
Sync.ME - Know who's calling
Sync.ME - Know who's calling

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.