Swing Copters nu te downloaden in de App Store
Gijs Ettes

Swing Copters, de nieuwe game van Flappy Bird-maker Dong Nguyen is sinds vandaag te downloaden in de App Store en Google Play. In het spel – in principe een verticale versie van het vogelspelletje – is het de bedoeling om ritmisch op het scherm te tikken om een mannetje met een propellerhoed door poorten te manoeuvreren.

Swing Copters is mogelijk nog lastiger dan zijn spirituele voorganger. Je mannetje vliegt immers niet in één rechte lijn omhoog en er zijn grote hamers die heen en weer slingeren en het einde van je propeller kunnen betekenen. Het spelconcept is ongewijzigd: bij elk poortje dat je in Swing Copters passeert, krijg je één punt. Daarbij geldt dat hoe verder je komt, des te hoger je score uitvalt. Heb je het idee dat je een topscore hebt neergezet, dan kun je deze delen met je vrienden via de leaderboards.

Swing Copters downloaden

Raak je snel geërgerd of gefrustreerd, dan kun je Swing Copters beter niet proberen. Wij kregen na een speelsessie van een aantal minuten al de neiging om onze iPhone tegen de muur aan de smijten. Ben je wel in voor wat (oneerlijke) uitdaging, dan kun je vanaf vandaag Swing Copters downloaden downloaden in de App Store. De game vereist iOS 7 of nieuwe en tenminste 8MB aan vrije opslagruimte.

Swing Copters

.GEARS

8 (536 reviews)
Gratis via App Store

Swing Copters
Swing Copters
Swing Copters
Swing Copters
Swing Copters
Swing Copters
Swing Copters

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.