De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Test je frustratiedrempel met Swing Copters 2

Gijs Ettes
17 december 2015, 10:27
2 min leestijd
Test je frustratiedrempel met Swing Copters 2
Swing Copters 2

Swing Copters 2

Gratis

Reviewscore

7

Flappy Bird-maker Dong Nguyen laat opnieuw van zich horen met Swing Copters 2, een game die misschien nog wel lastiger is dan het origineel en ook weer bestuurd wordt door ritmisch op het scherm te tikken.

Lees verder na de advertentie.

Beter dan het origineel?

Net als Flappy Bird en de eerste Swing Copters is ook deze game simpel van opzet, maar lastig te besturen en voor velen daardoor waarschijnlijk (te) frustrerend. Net als in het origineel moet je in Swing Copters 2 op de linker- en rechterkant van het scherm tikken om zo een mannetje met een propellerhoed door poorten te manoeuvreren. Daarbij zorgen grote hamers die heen en weer slingeren voor een extra moeilijkheidsgraad. Bovendien vliegt je mannetje niet in één rechte lijn omhoog, wat het moeilijk maakt om een topscore te behalen in deze eindeloze game.

Door te spelen en medailles te verzamelen, kun je ditmaal ook nieuwe personages vrijspelen. Die zien er net wat anders uit en hebben andere besturing. Zo kunnen ze sneller (of langzamer) omdraaien als je op het beeld tikt of vlotter opstijgen. Swing Copters 2 heeft daarmee meer diepgang dan zijn voorganger, al is het nog steeds geen game die je uren achtereen wilt spelen.

Grafisch is Swing Copters 2 iets verbeterd, met nieuwe omgevingen, personages en menu’s. Ook zijn er geinige tussenfilmpjes als het je is gelukt om een personage vrij te spelen. Het spel is wederom gratis speelbaar, al bevat het advertenties die je voor een in-app aankoop van 99 cent weghaalt. Ook kun je tegen betaling personages vrijspelen als het behalen van een hogere score maar niet lukt.

Wat is jouw topscore? Deel hem in de comments hieronder.

Swing Copters 2 downloaden

Swing Copters 2 is 8MB groot en vereist iOS 7 of hoger. Er is ook een versie voor Android beschikbaar, die eveneens gratis is te downloaden en werkt met vrijwel elk toestel.

Swing Copters 2

.GEARS

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Swing Copters 2
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen