Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Toetsenbord SwiftKey past na design-update beter bij iOS

Erwin Vogelaar
18 mei 2017, 20:09
1 min leestijd
Toetsenbord SwiftKey past na design-update beter bij iOS
Microsoft SwiftKey Keyboard

Microsoft SwiftKey Keyboard

Gratis

Reviewscore

8,5

Het SwiftKey-design heeft een flinke update gehad. Het populaire iOS-toetsenbord krijgt een schoner uiterlijk en past daardoor beter bij iOS. Ook worden er meer talen ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey-design op de schop

Als het gaat om swipen om te typen op iOS, dan kun je niet om SkiftKey heen. Dit populaire toetsenbord laat je woorden creëren door je vinger vlot over je toetsenbord heen te schuiven. Het design van dit toetsenbord was prima, maar paste niet echt bij het schone uiterlijk van iOS. Daar komt nu verandering in. De nieuwste versie van het toetsenbord verwijdert een hoop opsmuk, waardoor een net design overblijft.

swiftkey-design

Specifiek plaatste SwiftKey in het oude design een schaduw achter de losse toetsen en werd er een blauwe kleur op de speciale knoppen gezet. Dat is nu niet meer het geval. Het effect van deze kleine veranderingen is enorm. Het toetsenbord oogt mooier en rustiger en past veel beter bij iOS. Helaas staat nog wel altijd het SwiftKey-logo op de spatiebalk. Hopelijk veegt Microsoft deze er in een latere update nog een keertje af.

SwiftKey voegt in totaal zes nieuwe thema’s toe aan de app. Hier zitten ook enkele geanimeerde thema’s tussen met bewegende elementen onder de toetsen. Dit kan afleiden, maar mogelijk is het precies wat je zoekt. Overigens heeft SwiftKey ook een stapel nieuwe talen toegevoegd, waardoor de teller op 106 ondersteunde talen staat. Nederlands wordt al geruime tijd ondersteund.

SwiftKey downloaden

SwiftKey kun je in de App Store downloaden door op onderstaande link te klikken. Met de update heeft de app ook een nieuw icoontje gekregen. Voor het gebruik van de app heb je 118MB vrije ruimte en iOS 9+ nodig.

Download SwiftKey in de App Store (gratis)

Microsoft SwiftKey Keyboard

SwiftKey

Gratis via App Store
Categorie: Diensten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's