Superkrachten in Cut the Rope Experiments na update
Redactie

Cut the Rope Experiments, het vervolg op Cut the Rope, heeft een update gekregen naar versie 1.4. In deze update zijn superkrachten toegevoegd aan de game, het monstertje Om Nom heeft een aantal speciale krachten gekregen om het snoepje sneller in zijn mond te krijgen. Deze superkrachten kan je bijvoorbeeld gebruiken als je vast zit in een level, de superkrachten van Om Nom bieden dan een oplossing.

Superkrachten

Met de superkrachten kan je via een speciaal ‘energieveld’ vanuit Om Nom het snoepje sturen, zo hoef je niet eerst te puzzelen hoe bijvoorbeeld de touwtjes doorgeknipt moeten worden. Ook kan het snoepje onbreekbaar gemaakt worden, dat is handig bij uitstekende ijzeren obstakels. Een andere superkracht van Om Nom is dat het snoepje ook verborgen blauwe sterretjes kan verzamelen om bepaalde levels nog sneller vrij te spelen.

cut the rope experiments
De superkrachten kan je vergelijken met de ‘mighty’ bird uit Angry Birds. Je kan via een in-app aankoop een pak van de superkrachten kopen; 20 superpowers kosten bijvoorbeeld 0,79 EUR.

[app 450542233]

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.