3 redenen waarom je iOS-game Super Stickman Golf 3 niet mag missen

Wouter Nijsen
10 juli 2016, 13:41
2 min leestijd
3 redenen waarom je iOS-game Super Stickman Golf 3 niet mag missen
Super Stickman Golf 3

Super Stickman Golf 3

Gratis

Reviewscore

8

Het derde deel in de Super Stickman Golf-serie is nu te downloaden voor iOS. Ben je op zoek naar een nieuwe toffe game om te spelen op je iPhone, lees dan snel verder.

Lees verder na de advertentie.

1. Simpele, verslavende gameplay

De Super Stickman Golf-serie is een gevestigde naam in iOS-land, en deze week werd eindelijk het derde uitgebracht. Het spel doet op het eerste gezicht weinig nieuws, maar is weer net zo leuk als zijn voorgangers en is daarmee een welkome aanwinst voor je iPhone of iPad.

Wat de Super Stickman Golf-games zo leuk maakt, is de verslavende gameplay die lekker simpel in elkaar steekt. Je moet met een klein mannetje het golfballetje vanaf een bepaald punt in een hole slaan. Je gebruikt de pijltjes onderin om de richting van het balletje te bepalen en geeft vervolgens de juiste kracht mee. Op deze manier is het de bedoeling om het balletje in zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen.

2. Vol met content

Net als zijn voorgangers is Super Stickman Golf 3 voorzien van goede graphics en een 8-bit soundtrack, waarmee het spelletje duidelijk een eigen smoel heeft. Ook bevat de game veel nieuwe content. Zo zijn er 20 nieuwe banen toegevoegd, meer power-ups om mee te spelen en flink wat poppetjes om vrij te spelen. Je bent dus heel wat uurtjes zoet als je alles van de game gezien wilt hebben.

3. Single- en multiplayer

Verder is er opnieuw een single- en multiplayermodus aanwezig. Vooral laatstgenoemde is leuk, waarbij je het online kunt opnemen tegen andere spelers om je skills te testen. Toffer is de optie om lokaal tegen vrienden te spelen. Hierbij dien je via wifi of bluetooth verbinding met elkaar te maken. Ideaal voor als je in de trein zit en je even verveelt.

Super Stickman Golf 3 downloaden

Super Stickman Golf 3 is verder gratis te downloaden werkt op alle apparaten met iOS 8 of nieuwer. Zorg dat je voor de installatie ook beschikt over 92,2MB aan vrije opslagruimte.

Super Stickman Golf 3

Noodlecake

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu