De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Slimme puzzelgame Super Sharp is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
14 juli 2016, 20:07
2 min leestijd
Slimme puzzelgame Super Sharp is Apples gratis App van de Week
Super Sharp

Super Sharp

€ 1,99

Reviewscore

9

Apple biedt puzzelspelletje Super Sharp deze week aan als gratis App van de Week. Het een slimme puzzelgame die iedereen zo snapt, maar ook vrij ingewikkeld kan worden.

Lees verder na de advertentie.

Super Sharp gratis

Het idee achter Super Sharp is simpel, maar dat zijn de ideeën achter de beste puzzelgames. Alles draait om papier, een scherp mes en de plek waar dat papier heen moet gaan. Het start simpel door een stukje van een papier af te snijden, waarna dat stukje naar beneden valt en het doel bereikt. Uiteraard blijft het daar niet bij, want zoals je onderstaande trailer kunt zien worden de puzzels steeds ingewikkelder en moet je goed nadenken waar je snijdt.

Apple heeft naast deze actie al eerder liefde getoond voor deze game. Super Sharp was namelijk onderdeel van de selectie van beste App Store-apps uit 2015. De game was daarna eerder dit jaar op schrikkeldag al 24 uur gratis te verkrijgen en nu heb je een hele week om de game te downloaden. De reviews in de App Store liegen er ook niet om. De game heeft met 226 recensies een gemiddelde van 4,5 sterren, waarbij de gebruikers dingen roepen als “Heerlijk denkspel. Leuk voor jong en oud.”, “Een echte aanrader!” en “Nu eens niet met snelheid, maar spelen met inzicht.”

De game heeft in totaal 120 levels die stuk voor stuk gemaakt zijn met het minimalistische design waarbij er niets teveel op het scherm te zien is. Opvallend is dat de game maar één update heeft gehad in de tijd dat het in de App Store staat. Eind 2015 kreeg de game namelijk update om beter te werken in iOS 9.

Super Sharp downloaden

Je kunt Super Sharp dus helemaal gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Het enige dat de app vraagt is of je 12,4MB vrije ruimte over hebt en dat je minimaal iOS 7 draait.

Super Sharp

1Button SARL

€ 1,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu