Super Mario-achtige Super Phantom Cat is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
15 september 2016, 20:35
2 min leestijd
Super Mario-achtige Super Phantom Cat is Apples gratis App van de Week
Super Phantom Cat - Be a jumping bro.

Super Phantom Cat - Be a jumping bro.

€ 1,99

Reviewscore

8

Om ons alvast voor te bereiden op Super Mario Run, is nu Super Phantom Cat een week gratis te downloaden. Dit als onderdeel van Apples gratis App van de Week-promotie.

Lees verder na de advertentie.

Super Phantom Cat

Groot nieuws tijdens het iPhone 7-evenement was niet alleen de onthulling van de iPhone 7, maar ook de aankondiging van Super Mario Run. Het duurt alleen nog wel enkele maanden tot de game daadwerkelijk te downloaden is. Om het wachten dragelijker te maken, is de game Super Phantom Cat nu een week lang gratis te downloaden als Apples gratis App van de Week, waarbij een app extra de spotlight wordt gezet.

De game is duidelijk geïnspireerd door de verschillende Super Mario-games. In de beschrijving van de game staat letterlijk: “Als Super Mario geen loodgieter was geworden, dan had hij waarschijnlijk Super Phantom Cat geheten. Dit personage is niet voor de poes en beweegt zich qua platformcapriolen minstens zo behendig en acrobatisch als Mario door het kleurige retrodesign.” Subtiel zijn de makers dus niet. Met deze game krijg je een platformer waarin je net als in Super Mario op je vijanden springt, tegen blokken botst om ze kapot te maken en waarin je een hoop muntjes kunt verzamelen.

De app heeft niet veel recensies in de App Store. Normaal kiest Apple apps die zichzelf al hebben bewezen. De recensies die er wel zijn hebben in ieder geval alleen maar goede woorden over, want Super Phantom Cat heeft een gemiddelde score van 4,5 sterren. De game ontstijgt in kwaliteit zijn inspiratiebron niet, maar weet wel een eigen smoel te krijgen door de krachten die de kat krijgt tijdens het spelen.

Super Phantom Cat downloaden

De komende week is Super Phantom Cat dus helemaal gratis te downloaden in de App Store. Downloaden kan via onderstaande link. De app vraagt om 98,4MB vrije ruimte en iOS 8 of nieuwer.

Super Phantom Cat - Be a jumping bro.

Veewo Games

€ 1,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu