Nintendo brengt grote update voor Super Mario Run uit

Rutger Otto
29 september 2017, 13:34
2 min leestijd
Nintendo brengt grote update voor Super Mario Run uit
Super Mario Run

Super Mario Run

Gratis

In de App Store is vorige week aangekondigd dat Nintendo’s Super Mario Run een grote update krijgt. Deze update, met nieuwe levels en een nieuwe spelmodus, is vanaf vandaag te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Grote Super Mario Run update

Een jaar nadat Super Mario Run in de App Store verscheen, komt er een grote update uit. Die verschijnt op 29 september: vandaag dus. Nu de App Store vernieuwd is met dagelijks interviews en artikelen over apps, blijkt het ook dé plek om dit soort aankondigingen te doen.

Super Mario Run krijgt een compleet nieuwe wereld, die je in singleplayer kunt doorlopen. De wereld speel je vrij als je alle zes bestaande werelden hebt uitgespeeld. Er volgen dan negen nieuwe levels, voorzien van een eindbaas. Deze levels kun je meerdere keren spelen, om alle kleuren muntjes te verzamelen. Die uitdagingen worden steeds lastiger.

In de video in de App Store is alvast te zien wat voor levels het zijn. Het belooft een bosrijke omgeving met nieuwe vijanden en spinnenwebben. Volgens Nintendo komen zelfs de meest doorgewinterde spelers ‘voor veel nieuwe verrassingen te staan’.

Lees ook: Super Mario Run review

Super Mario Run update

Remix 10

Naast de nieuwe wereld komt er ook een nieuwe modus, genaamd Remix 10. Hierin speel je heel snel achter elkaar tien verschillende korte stukjes uit bestaande Super Mario Run-levels. Deze stukjes zijn elke keer anders, waardoor je elke keer een andere uitdaging hebt. In deze modus zijn speciale regenboogkleurige medailles te winnen.

In Remix 10 is ook een nieuw personage vrij te spelen. Het gaat om Princess Daisy. Na het ontgrendelen wordt ze speelbaar en kun je gebruikmaken van de dubbele sprong in lastige levels.

Mario Run downloaden

De update voor Super Mario Run is vandaag verschenen. Heb je het spel nog niet, dan kun je hem het beste nu via onderstaande link downloaden. Nintendo verlaagt de prijs (10,99 euro voor de volledige game) namelijk met de helft, van 29 september tot 12 oktober.

Download Super Mario Run in de App Store (gratis)

Lees het laatste nieuws over Super Mario Run

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's