Downloaden maar! Super Mario Run is nu beschikbaar in Nederland

Lars Paijmans
15 december 2016, 18:36
2 min leestijd
Downloaden maar! Super Mario Run is nu beschikbaar in Nederland
Super Mario Run

Super Mario Run

Gratis

Reviewscore

8,5

De grote Mario-game van dit najaar verschijnt niet op een spelcomputer van Nintendo, maar op de iPhone en iPad. Super Mario Run is de eerste echte Nintendo-game voor smartphones en tablets, en vanaf nu kun je de Super Mario Run download eindelijk starten.

Lees verder na de advertentie.

Super Mario Run download nu beschikbaar

In Super Mario Run kruip jij in de huid van ieders favoriete loodgieter, die voor de verandering automatisch van links naar rechts rent over het scherm. Het is aan jou om op het juiste moment op het scherm te tikken, zodat je Mario laat springen. Kort tikken zorgt voor kleine sprongetjes, terwijl de besnorde loodgieter hoog de lucht in vliegt als je het scherm langer ingedrukt houdt.

Super Mario Run download

Op deze manier spring, duik, ren en glijd je door tientallen levels waarin alle herkenbare personages voorbij komen: Yoshi, Mario, Luigi, Bowser, Toad; iedereen is erbij om van Super Mario Run een succes te maken. De Super Mario Run download is helemaal gratis, zodat je vervolgens het eerste deel van de game kosteloos kunt spelen. Daarna reken je eenmalig tien euro af voor de volledige game.

Super Mario Run Nederland: Download nu!

Nintendo kiest voor dit relatief hoge bedrag zodat ze verderop in het spel nooit meer om je portemonnee hoeven te vragen. Je betaalt een keer tien euro en daarna zijn er geen microtransacties of andere in-app aankopen meer die je lastigvallen. De eerste drie levels zijn echter helemaal gratis, dus raden we het iedereen aan om Super Mario Run een kans te geven. Wel heb je continu een internetverbinding nodig om Super Mario Run te kunnen spelen. Lees later vanavond ook onze uitgebreide review van Super Mario Run, die we geschreven hebben op basis van de Mario Run testversie die we vroegtijdig van Nintendo gekregen hebben.

Super Mario Run

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store

Lees het laatste nieuws over Super Mario Run

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu